Tuinhuizen bestaan in verschillende varianten. Zo zijn er standaard tuinhuizen en op maat gemaakte huisjes. Een op maat genaakt tuinhuis past altijd perfect in uw tuin en bij uw wensen. Daarom biedt Handelsonderneming Kirkels uitsluitend op maat gemaakte tuinhuizen in Maastricht aan. Tuinhuizen zijn ideaal om uw tuingerei in op te bergen, maar ook voor speelgoed, fietsen en tuinmeubilair ideaal.

Op maat tuinhuis in Maastricht 

Handelsonderneming Kirkels heeft al veel ervaring met het bouwen van tuinhuizen op maat in Maastricht en omgeving. Als jong en dynamisch team gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Voor ons is alles mogelijk. Wij maken uw tuinhuis op maat in Maastricht van A tot Z en bieden verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor verschillende type daken en soorten hout. Prijs-kwaliteitsverhouding staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze goede service en realistische prijzen stemmen wij elke klant tevreden.

tuinhuis op maat maastricht
tuinhuis op maat maastricht

Tuinhuis hout in Maastricht

Wij maken onze producten uitsluitend van hout, waarbij we gebruik maken van de houtsoorten douglas en eiken. Uiteraard kunt u zelf helemaal kiezen welk type hout u het liefst gebruikt ziet worden. Nadat wij dit tuinhuis op maat bij u hebben geplaatst, kunt u er tevens voor kiezen om het hout te laten behandelen, zodat het langer mooi blijft.

Eiken tuinhuis in Maastricht 

Eén van onze twee meest gebruikte houtsoorten voor tuinhuisjes op maat in Maastricht is eikenhout. Eikenhout geeft uw tuinhuis een natuurlijke uitstraling. Echter zijn er ook zaken waarmee u rekening moet houden wanneer u ervoor kiest om uw tuinhuis te laten maken van eikenhout. Wanneer u ervoor kiest om het hout niet te laten behandelen, zal het hout op den duur gaan vergrijzen. Kiest u er wel voor om uw eiken tuinhuis te laten behandelen en het goed te onderhouden, dan zal het hout tot wel 25 jaar goed blijven. Uiteraard kunnen wij uw tuinhuis om maat in Maastricht ook behandelen na het plaatsen.

Douglas tuinhuis op maat

Naast eikenhout maken wij onze tuinhuizen op maat in Maastricht ook veelal van douglas hout. Douglas hout wordt gezaagd uit de douglas spar. Als u van het douglas hout verwacht dat het een maximale levensduur zal hebben, is het essentieel dat u het hout laat behandelen. Als u verwacht dat het hout mooi vergrijst, dan hoeft u er simpelweg niks mee te doen. Echter dient er rekening mee gehouden te worden dat de levensduur van het hout dan een paar jaar korter zal zijn.

Tuinhuis met veranda in Maastricht 

Een tuinhuis met veranda biedt veel mogelijkheden. Uw tuinhuis op maat in Maastricht krijgt er zo nog een functionaliteit bij. Onder de overkapping kunt u heerlijk genieten van uw tuin, terwijl u tevens voldoende opbergruimte heeft.

Tuinhuis met overkapping

Wilt u een op maat tuinhuis in Maastricht met overkapping? Het biedt u zowel een bergruimte als een overdekt terras. U heeft de keuze tussen een plat dak en een puntdak. Vrijwel vanzelfsprekend is dat een plat dak doorgaans goedkoper is dan een puntdak. Met uw overkapping op maat kunt u het hele jaar door geniete van uw tuin.

Houten prieel

Naast onze tuinhuizen biedt Handelsonderneming Kirkels ook houten priëlen aan. Wilt u een houten prieel in uw tuin? Wij maken uw houten prieel op maat en bieden bovendien de beste service. Het verschil tussen een prieel en een tuinhuis is dat een prieel aan de zijkanten open is.

Heeft u interesse in een van onze op maat gemaakte tuinhuizen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  EMAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *

  WOONPLAATS *

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?

  HOE HEEFT U MIJ GEVONDEN?