U bent op zoek naar een specialist die een overkapping op maat bij u komt plaatsen. Bij Handelsonderneming Kirkels bent u aan het juiste adres! Overkappingen zijn er in vele soorten en maten, maar om precies die overkapping te vinden in de stijl en maat naar uw wens, dat is een uitdaging. Daarom biedt Handelsonderneming Kirkels uitsluitend op maat gemaakte overkappingen aan. Onze overkappingen bieden voor iedere avond een gezellig onderdak. Onder de overkapping kan een loungeset geplaatst worden, waardoor u er heerlijk kan relaxen met vrienden en familie.

Houten overkapping aan huis

Een overkapping in uw tuin en woning zorgt voor een grote meerwaarde in uw tuin. Door een overkapping op maat bent u in staat om optimaal van uw tuin te genieten, zonder dat het weer u daarin belemmert. Een van de grootste voordelen is dat een houten overkapping u beschermt tegen het felle uv-licht dat van de zon afkomt.

Houten overkapping op maat

Wij maken onze overkappingen uitsluitend van duurzaam hout en daarbij gebruiken we voornamelijk de houtsoorten douglas en eiken. Natuurlijk bent u degene die beslist over welk hout er gebruikt zal worden voor de bouw van de overkapping. Nadat wij de overkapping op maat bij u geplaatst hebben, kan u er altijd voor kiezen om het hout door ons te laten behandelen.

Douglas overkapping op maat

Tijdens regen en wind bent u met onze douglas overkapping op maat beschermt tegen regen en wind. Wij werken niet met standaard bouwpakketten, omdat wij streven naar maatwerk en optimale service. Wij maken onze overkappingen veelal van douglas hout. Douglasplanken worden gezaagd uit de douglas spar. Als u verwacht dat het douglas hout een maximale levensduur zal hebben, is het wellicht essentieel dat u het hout laat behandelen. Als u wilt dat het hout vergrijst, dan hoeft u er simpelweg niks mee te doen. Er dient wel rekening mee gehouden te worden dat de levensduur van het hout een paar jaar korter zal zijn.

Eiken overkapping

Naast douglas hout maken wij de overkappingen ook van eikenhout. Eikenhout geeft uw overkapping een rustieke uitstraling. Echter zijn er punten, waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u kiest voor een overkapping van eikenhout. Als u ervoor kiest om het hout niet te laten behandelen, zal het hout op den duur gaan vergrijzen. Als u ervoor kiest om uw eiken overkapping te laten behandelen, dan kan het hout een levensduur tot wel 25 jaar hebben. Door onze rijke ervaring hebben wij al veel projecten mogen behandelen. Daarom kunt u er ook voor kiezen om uw overkapping door ons te laten behandelen.

Heeft u interesse in een houten overkapping op maat? Neem vrijblijvend contact op!