Tuinhuizen zijn er in vele soorten en maten, maar om precies het tuinhuis te vinden in de stijl en maat naar uw wens is een uitdaging. Daarom biedt Handelsonderneming Kirkels uitsluitend op maat gemaakte tuinhuizen aan. Tuinhuizen zijn ideaal om uw stoelen, kussens of speelgoed op te bergen.

Uw tuinhuis op maat

Handelsonderneming Kirkels heeft al vele jaren ervaring met het bouwen van tuinhuizen op maat. Wij hebben een jong en dynamisch team, wat elk project aan durft te gaan. Voor ons is niets onmogelijk. Of het nu een tuinhuis op maat betreft met een plat dak of een zadeldak, voor ons is het geen probleem. Prijs-kwaliteitverhouding staat bij ons hoog in het vaandel. Door eerlijk prijzen en optimale service zorgen wij ervoor dat iedere klant tevreden is.

exclusieve buitenverblijven
tuinhuis op maat

Tuinhuis hout

Wij maken onze producten uitsluitend van hout en daarbij gebruiken we voornamelijk de houtsoorten douglas en eiken, maar natuurlijk heeft u daar alle zeggenschap over. Nadat wij dit tuinhuis op maat bij u hebben geplaatst, kan u er altijd voor kiezen om het hout door ons te laten behandelen.

Eiken tuinhuis op maat

Eén van onze twee meest gebruikte houtsoorten is eikenhout. Eikenhout geeft uw tuinhuis een natuurlijke uitstraling. Echter zijn er ook punten waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u ervoor kiest om uw tuinhuis te laten maken van eikenhout. Wanneer u ervoor kiest om het hout niet te laten behandelen, zal het hout op den duur gaan vergrijzen. Kiest u er wel voor om uw eiken tuinhuis te laten behandelen en het goed te onderhouden, dan zal het hout tot wel 25 jaar goed blijven. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het hout door ons te laten behandelen.

Douglas tuinhuis op maat

Naast eikenhout maken wij onze tuinhuizen op maat ook veelal van douglas hout. Douglas hout wordt gezaagd uit de douglas spar. Als u van het douglas hout verwacht dat het een maximale levensduur zal hebben, is het essentieel dat u het hout laat behandelen. Als u verwacht dat het hout mooi vergrijst, dan hoeft u er simpelweg niks mee te doen. Echter dient er rekening mee gehouden te worden dat de levensduur van het hout dan een paar jaar korter zal zijn.

Tuinhuis met overkapping

Bent u op zoek naar een tuinhuis op maat inclusief overkapping? Ook daar kunnen wij bij hepen. De overkapping zorgt ervoor dat u een opbergruimte heeft en een overdekt terras. Wat wilt u nog meer? U kunt kiezen uit een plat dak of een puntdak. Doorgaans is een plat dak goedkoper dan een puntdak. Dat heeft te maken met de wijze waarop dit gebouwd wordt. De constructie van een puntdak is namelijk iets ingewikkelder dan een doorsnee plat dak. Met een overkapping kunt u altijd in de buitenlucht zitten. Het maakt niet uit wat voor weer het is, want met de overkapping blijft u lekker droog. Door gebruik te maken van een heater kunt u zelfs in de winteravonden van de buitenlucht genieten.

 Maak van uw tuinhuis een werkplek

Naast dat een tuinhuis op maat de ideale plek is om losliggende spullen op te bergen, biedt een tuinhuis nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u een tuinhuis op maat gebruiken als werkplaats voor kleine reparaties gebruiken. Op deze manier kunt u ongestoord klussen of dingen repareren en heeft u van niemand last.

Tuinhuis op maat voor het opbergen van spullen

Een veranda is natuurlijk heel erg fijn om te zitten. Alle spullen in de veranda laten staan is wel wat minder fijn. Dit neemt al snel veel plek in en daardoor kunt u minder comfortabel zitten. Dat wilt u natuurlijk niet hebben. Het tuinhuis op maat kunt u daarom perfect gebruiken voor het opbergen van spullen. Zo heeft u geen last meer van deze rond slingerende spullen en kunt u optimaal van uw veranda genieten!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  EMAILADRES *
  TELEFOONNUMMER *

  WOONPLAATS *

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?

  HOE HEEFT U MIJ GEVONDEN?