Tuinhuizen zijn er in vele soorten en maten, maar om precies het tuinhuis te vinden in de stijl en maat naar uw wens is een uitdaging. Daarom biedt Handelsonderneming Kirkels uitsluitend op maat gemaakte tuinhuizen aan. Tuinhuizen zijn ideaal om uw stoelen, kussens of speelgoed op te bergen.

Op maat tuinhuis

Handelsonderneming Kirkels heeft al veel ervaring met het bouwen van tuinhuizen op maat. Wij hebben een jong en dynamisch team, wat elk project durft aan te gaan. Voor ons is niets onmogelijk. Of het nu een op maat tuinhuis betreft met een plat dak of een zadeldak, voor ons is het geen probleem. Prijs-kwaliteitverhouding staat bij ons hoog in het vaandel. Door eerlijk prijzen en optimale service zorgen wij ervoor dat iedere klant tevreden is.

Tuinhuis hout

Wij maken onze producten uitsluitend van hout en daarbij gebruiken we voornamelijk de houtsoorten douglas en eiken, maar natuurlijk heeft u daar alle zeggenschap over. Nadat wij dit tuinhuis op maat bij u hebben geplaatst, kan u er altijd voor kiezen om het hout door ons te laten behandelen.

Eiken tuinhuis

Eén van onze twee meest gebruikte houtsoorten is eikenhout. Eikenhout geeft uw tuinhuis een natuurlijke uitstraling. Echter zijn er ook punten waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u ervoor kiest om uw tuinhuis te laten maken van eikenhout. Wanneer u ervoor kiest om het hout niet te laten behandelen, zal het hout op den duur gaan vergrijzen. Kiest u er wel voor om uw eiken tuinhuis te laten behandelen en het goed te onderhouden, dan zal het hout tot wel 25 jaar goed blijven. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het hout door ons te laten behandelen.

Douglas tuinhuis op maat

Naast eikenhout maken wij onze tuinhuizen op maat ook veelal van douglas hout. Douglas hout wordt gezaagd uit de douglas spar. Als u van het douglas hout verwacht dat het een maximale levensduur zal hebben, is het essentieel dat u het hout laat behandelen. Als u verwacht dat het hout mooi vergrijst, dan hoeft u er simpelweg niks mee te doen. Echter dient er rekening mee gehouden te worden dat de levensduur van het hout dan een paar jaar korter zal zijn.

Tuinhuis met veranda

Naast dat een tuinhuis op maat de ideale plek is om spullen op te bergen, biedt een tuinhuis met veranda meer mogelijkheden. Een tuinhuis op maat met veranda kan op warme zomeravonden gebruikt worden om heerlijk te dineren of om gezellig te borrelen. Genieten van de zonsondergang onder uw eigen tuinhuis met veranda was nog nooit zo gezellig!

Tuinhuis met overkapping

Wilt u een op maat tuinhuis met overkapping? Het biedt u zowel een bergruimte als een overdekt terras. U heeft de keuze tussen een plat dak en een puntdak. Vrijwel vanzelfsprekend is dat een plat dak doorgaans goedkoper is dan een puntdak. Weer of geen weer, een gezellige avond in de buitenlucht is nu altijd een mogelijkheid. Door een toevoeging van een heater kan er zelfs in de winter van avonden in de buitenlucht genoten worden.

Houten prieel

Naast onze tuinhuizen biedt Handelsonderneming Kirkels ook houten priëlen aan. Wilt u een houten prieel in uw tuin? Wij maken uw houten prieel op maat en bieden bovendien de beste service. Het verschil tussen een prieel en een tuinhuis is dat een prieel aan de zijkanten open is.

Heeft u interesse in een van onze op maat gemaakte tuinhuizen? Neem dan vrijblijvend contact op!