U bent op zoek naar een verandaspecialist die u van een op maat gemaakte veranda voorziet. Bij Handelsonderneming Kirkels bent u aan het juiste adres. Een veranda zorgt voor meer sfeer en biedt extra mogelijkheden aan uw tuin én woning. Daarnaast is het mogelijk om uw tuinmeubels en andere materialen droog onder de veranda te plaatsen.

Wat de weersvoorspelling ook is, met een op maat gemaakte houten veranda kunt u elke avond van uw tuin genieten. U wordt niet nat en daarom biedt een veranda veel mogelijkheden voor gezellige avonden! Wilt u een houten veranda in uw tuin? Wij maken houten veranda’s speciaal voor u op maat in iedere afmeting en verzorgen dit tot in de kleinste details.

Overkapping op maat

Als u wil genieten onder uw eigen overkapping bent u bij Handelsonderneming Kirkels op het juiste adres. Ambacht en kwaliteit staan bij onze onderneming voorop. Onze overkappingen op maat worden vervaardigd uit de beste houtsoorten, waardoor u er optimaal van kunt genieten. Wij werken niet met standaard bouwpakketten, dus alles wordt op maat gemaakt. U beslist welke overkapping u in uw tuin wilt en onze specialisten komen deze overkapping op maat bij u thuis maken.

Terrasoverkapping op maat

Onze terrasoverkappingen zijn geproduceerd van de beste houtsoorten, waardoor u van uw terrasoverkapping op maat optimaal kunt genieten gedurende elk jaargetij. De topkwaliteit zorgt ervoor dat de terrasoverkapping op maat langdurig meegaat. Hierdoor kunt u er extra lang van genieten. Daarnaast zijn onze terrasoverkappingen op maat water-, wind-, en regenbestendig.

Aanbouwveranda op maat

Wilt u een aanbouwveranda op maat gebouwd hebben? Beslis welke aanbouwveranda op maat u het mooiste vindt en laat u verbluffen door het resultaat van onze houtspecialisten. Ondanks dat onze aanbouwveranda’s van hoogstaande kwaliteit zijn, hanteren wij scherpe prijzen. Dit komt mede door de scherpe inkoopprijzen.

Houten veranda op maat

Wilt u dat uw veranda een klassieke uitstraling heeft? Neem dan een houten veranda! Onze houten veranda’s zijn van hoogstaande materialen gemaakt, maar we werken het meeste met douglas en eiken hout. Als klant heeft u natuurlijk keuze in de houtsoort, maar ook heeft u keuze in de diktes van bijvoorbeeld de staanders, ringbalken en schoren. Zo ziet uw tuin er altijd als een plaatje uit. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!